39-годишната американска актриса Мила Кунис предизвика скандал сред украинците, след като

...
39-годишната американска актриса Мила Кунис предизвика скандал сред украинците, след като
Коментари Харесай

Украинците възмутени: Мила Кунис нарече борша руски

39-годишната американска актриса Мила Кунис предизвика скандал измежду украинците, откакто назова борша съветско ядене. Видеото се разпространява в YouTube.

В изявление за Harper`s BAZAAR, родената в Черновци актриса приказва за диетата си и какво готви майка й за нея. Оказа се, че в диетата на Кунис има борш и пелмени, само че звездата ги назова съветски ястия.

" Руската храна постоянно е доста ястия. Можете да започнете с пелмени. Може да приказваме за борш - съветска чорба с цвекло. Но в случай че не обичате цвекло, не го яжте. Руснаците обичат пушена риба, пържено риба или просто риба, о, украинци... Живеем във времена, в които към този момент не знам по какъв начин да се нарека “, сподели актрисата от украински генезис.



Въпреки това Мила Кунис интензивно поддържа Украйна, събирайки обилни суми в помощ на бежанците със брачна половинка си, американския артист Аштън Къчър. По-специално, звездите показаха сумата от 35 милиона $, която беше дарена на благотворителната фондация Flexport.org и услугата Airbnb.org.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР